Äntligen!

Äntigen har jag fått igång min dator! Min adapter som jag hade med mig funkade inte till min datorsladd så jag var och köpte en ny idag, så jävla skönt känns det! Har väntat alldeles för länge haha.

Nu har jag varit här i Usa i en vecka, och hos familjen i typ 5 dagar!
Det blir bara bättre och bättre känns det som, första dagen mådde jag nästan dåligt haha, bara för att allt är så himla nytt, det är inte så att man bara kan ringa vemsomhelst och ja, men nu känns det helt okej ändå.
Jag börjar lära känna alla barnen bättre och jag börjar vänja med alla grejer osv.

Huset är verkligen jättefint! Stort med typ hundra badrum känns det som haha, jag bor på övervåningen, perfekt storlek på mitt rum! Egen Tv med typ 1000 kanaler! Iofs är väl inte ens 100 av dom man använder men ändå! xD

Tänkte jag skulle skriva lite om hur det var på Orientation programmet och det, men jag gör det senare, måste få lite sömn, ska upp och jobba från 7-9! Sen är jag iofs ledig till 12.30, så det är najs!

Godnatt :)

Flytt

Håller på att flytta ut ur lägenheten, städat och packat ner massa grejer i kartonger. Mycket skit man samlat på sig genom åren egentligen haha, så nu ska det mesta bort!

Mormor har varit här både idag och igår för att putsa fönster, det är himla tur man har henne ;) rent blir det i allafall!

Förhoppningsvis är lägenheten urstädad och allt innan lördag, så har man det gjort. Så jag hinner umgås med Kattis & Linda så mycket jag kan innan jag åker :)  

Inte ens en vecka kvar nu...

10 dagar kvar

Fick hem visumet idag, värsta fort det gick  :) men det känns bra, nu väntar jag bara på att få hem flygbiljetten, men den lär ju komma i början av nästa vecka!
I helgen blir det lite jobb och filmkväll med linda och jesper!

Igår var jag och mormor och hälsade på hennes mamma, mormor britta som vi brukar kalla henne, haha. Vi fikade och så fick jag en slant av henne till resan :) tack!

Måste fixa en resväska också, haha, en stor en. Lär faktiskt bara behöva en riktigt stor resväska, just för att varenda au pair som jag har pratat med säger att "tro mig när jag säger det att du behöver INTE ta med dig mycket kläder osv", för jag antar att det lär bli en del shopping där, men vad fan ska man ta med sig då? seriöst,  jag vet inte vart jag ska börja...
Men det löser sig antar jag.

Nu ska jag äta nåt, börjar bli lite hungrig, ska kolla på nåt One Tree HIll avsnitt också, det är så bra!

Visum

Var ner till Stockholm idag med carro, för att fixa mitt visum! Flyget gick 6.45, så det blev att kliva upp tidigt ;p Vi var ute i god tid i alla fall! Väl framme på Bromma flygplats fick vi ta taxi, för att hinna bort till Ambassaden, ca 400 kr gick det på, det satt fint!

När vi var framme, och jag hade kommit in i Ambassaden, så blev jag så himla nervös för när jag satt där och vänta på att dom skulle ropa upp mitt namn, märkte jag att fler och fler blev nekad till visum för att de glömt nåt papper eller skrivit fel, så jag fick för mig att jag hade också säkert hade glömt nåt...
Men som tur var hade jag gjort allt rätt, vilket var en jävla lättnad!
Lite surt att behöva åka ner igen liksom..

Så det känns skönt att det är fixat!

Killen jag pratade med skratta åt mig också, när jag sa att jag skulle ta hand om fyra barn, "ojojoj"
Lite roligt var också när han ropade upp mitt namn... "Caroline Lindstrooom.... Lindsten..." xD

Kom hem för en stund sen, himla najs att flyga ändå, 40 min så är man hemma :D

Imorgon ska jag till Ung Film aaagain, ska försöka göra klar min film som jag håller på med!

Vad händer i helgen då?


She's a bitch

Nu har jag gjort ännu en blogg, orkade inte med den andra heeeelt enkelt. Annelie är hemma hos mig nu, hon svär och  har sig :) skärmen på hennes dator är lite konstig? börjar faktiskt tycka synd om henne! ska väl ta och se film snart i alla fall! trevligt!


Nu är det bara 17 dagar kvar innan jag åker också, till New York först i tre dagar och sen vidare till New Jersey :D längtar som faan! men känns också väldigt konstigt, lämna sverige och alla här hemma! men det känns bra, familjen verkar toppen och barnen med! 

Var på förhandsvisningen av "Patrik 1,5 igår", med carro! den var jättebra, alla borde verkligen se den! dom hade även utlottning av biobiljetter, dom drog stolsnummer och sista var mitt xD det var lite kul, så nu har jag två biobiljetter, får se till att använda dom innan jag åker då moahaha ^^

 På onsdag åker jag till sthlm, carro följer troligen med också :) blir över dan bara, ska flyga dit även! är väl där på ca 45 min :) haha, så det är ju skönt iaf!

Nää, nu ska jag göra nåt annat, vad det nu ska bli!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0