In California

Oj, det var verkligen inte igår jag skrev här! Snarare år sedan :P Men det är väl det som blir, när det inte finns så mycket att skriva om.

Men just nu känns det som jag har det :D Har precis flyttat till Kalifornien för att börja studera på De Anza College, som ligger i Cupertino, vilket ligger ca 2 timmar söder om San Francisco. Kom hit igår efter världens längsta resa från Oslo. Bor på ett litet halvskabbigt hotel i Santa Clara, som det heter.

Var redan här för några veckor sedan, för att gå på "Orientation Program" som var under en vecka. Nu är jag alltså tillbaka, skolan börjar på måndag och jag är i full gång i att leta lägenheter. Vilket inte är lätt! Det finns hur mycket lägenheter som helst, men dom flesta ligger på närmare 1000dollar+ omöblerade! Så det bästa vore just nu, antingen att hyra rum i en lägenhet, eller hitta en liten mindre lägenhet, fast möblerad, ja ni fattar. Det går inte att vara kräsen i alla fall! Men det löser sig nog tillslut. Ska på en visning om några timmar faktiskt, dock är jag lite skeptisk, men vi får se hur det går.

Har köpt en liten "skräp" telefon nu iaf haha, bättre än ingenting. En mobiltelefon är ju ett måste!

Nej, jag ska väl fortsätta att göra ingenting. Har några "Skilda Världar" avsnitt på datorn, som jag kanske kan se. Herregud, sjukt längesen det var sen man såg det! Nostalgi :D




Mitt hotell :P

RSS 2.0