23.15

Har precis varit och svullat på Burger King med min thailändska vän, haha. Hon är så söt!

Nu är jag iaf i rematch. Har redan pratat med en ny familj, från New York, dom har tre söner. Kanske ska åka dit och träffa dom i helgen. Men vi får se hur det blir, kändes inte helt hundra med dom. Det här kommer bli sjukt svårt att välja, vill verkligen inte att det ska bli fel igen liksom. Hoppas jag hittar någon familj som känns bra, snart!


Kom hem från Boston igår! Har ju spenderat helgen hos Stina, vi har haft himla trevligt! På lördagen åkte vi in till Boston och shoppade. Ida var med också :) Jag hittade världens snyggaste väska. Typ. Måste ta en bild och visa!!!!! Efter det kunde jag inte köpa så mycket mer ;D Men det var värt det! Vi var och såg High School Musical 3 också (haha så nördigt, jag vet) men ändå, lite kul var den. Även att efter vissa låtar de sjunger i filmen började folk i biosalongen att skrika och applådera? Lite knasigt.
Skulle ha åkt hem vid halv 5 från Stina i söndags, men tydligen så måste man få typ någon stämpel på sin biljett annars får man ingen plats på bussen. Så alla fick ju gå före mig och då fick jag ingen plats, busschaffören bara "sorry, bye" så åkte han. Tack liksom! Hur ska man veta sånt???? (^^) Som tur var gick det en buss två timmar senare. Så jag var inte hemma förrän halv 1 igårnatt. Blö. Tur man började sent idag.

NY i helgen :::)


22.36

Hej!

Var ett tag sedan jag skrev något, har inte kännt för att skriva, eller helt enkelt för att det inte har hänt så mycket. Allt rullar på, har dock haft lite problem med min hostmom. Vi har pratat lite och hon har sagt att hon har förväntat sig mer av mig, jag var inte riktigt som hon trodde and so on.. Känns riktigt kul. Men vi får se hur veckan blir, jag gör mitt bästa, mer kan jag inte göra!

I helgen har jag gjort en del iaf! I fredags var jag på bio med Hanna och Sara (hon kom hit för någon vecka sedan). Det var trevligt! Vi såg "Body Of Lies", med Leo DiCaprio och Russell Crowe. Den var bra, lite svårt ibland att hänga med eftersom det var massa konstiga ord och inga undertexter ;P Man fick verkligen anstränga sig!

I lördags jobbade jag heeela dagen, men det var helt okej. Och idag hade vi sånt Au Pair möte, "Pumpkin Picking". Man kunde plocka en egen pumpa, åka "hayride" kolla på massa djur och så, haha, var ganska kul. Jag och Hanna grisade i oss massa brownies och kakor som dom sålde där, fan vad vi åt! Men det är så sjukt jävla gott. Men farligt! xD

Önska jag kunde lägga in några bilder, men min dator är STÖRD. Helt seriöst. Allt bara stannar när jag ska koppla in kameran, allt hänger sig! Helt mongo, vad händer??? Jag vet inte om det är något tillfälligt eller om den är bara helt CP. Det är väldigt störande i alla fall, får väl se om den skärper sig.

Imorgon blir det jobb mellan 13-22, så jag hinner inte göra så mycket annat.
Sen nästa helg ska jag till Stina i Boston, det ska bli så kul! :D can't wait!

Nu ska jag se film eller något, sen sova!

GODNATT

21.37

Den här dagen har varit rätt jobbig. Har haft en del problem med M, jädra unge. Så fort man pratar med henne så skriker hon alltid sitt svar tillbaka. Hon blev galen förut när jag hade gjort pannkakor till henne och jag hade inte delat dom tillräckligt. Vad är det för fel att bara fråga om jag kan skära igen?
Haha, vilka problem jag har.. Men lite jobbigt ibland när inget man gör duger och hon bara gapar och skriker. Aja, hon skärper väl till sig..

Jag pratade iaf med Kattis idag på skype, det var himla trevligt :D även mamma ringde förut idag, känns skönt att prata med folk hemma!

Imorgon börjar jag inte förrän 15, så jag funderar på att dra in till Morristown och shoppa eller något.. orkar inte bara sitta inne och inte göra något! får se om det blir så.

Massa jobb i helgen också... yey

Kiss kiss

HAHA

Måste bara berätta, förut ikväll så hade M' fått hem nån typ av apparat som hon senare satte fast på T's och M's kalsonger/trosor. Så frågade jag vad det var, så berättade hon att det är en grej som känner av om och när dom kissar på sig i sömnen (haha så kuuuuuul xD). Så är den kopplad till en annan "grej" som man sätter i ett uttag i väggen. Så ifall dom kissar på sig så tjuter den jättehögt, så måste dom springa till toan och "fortsätta kissa".

OCH VAD HÖRDE JAG INTE NYSS? Jo, den jädra apparaten hahaha, lite roligt är det fan. Undra vem det var som kissade på sig.. hmm.. intressant ;P

19.18

Vad trööött jag är nu. Ska snart på en promenad med in till Morristown, kanske hinner piggna till lite då iaf ^^

Var iaf till Walmart i morse, fick skjuts av min hostmom som ändå skulle åt samma håll. Köpte äntligen ett headset, så nu kan jag skypa :D köpte även lite annat smågrejs, det finns så sjukt mycket saker där och det är rätt billigt också!
Medans jag väntade på skjuts tillbaka så gick jag in på Mcdonalds och köpte "Hot cakes" sååå gott! ;D haha.

Fick sedan skjuts tillbaka in till stan där jag mötte upp en finsk och polsk tjej (också aupairer, varit här i snart 2 månader). De var iofs en timme sena, så jag var tvungen och vänta, det var dryygt! och det är inte så att jag kan springa runt där och kolla i massa affärer för då hittar jag inte tillbaka sen ^^
Men iaf, vi käkade glass och pratade lite, de var jättesnälla!

C kom nyss in och sa "i just wanna say goodnight to you" :) såå söt! kul att någon gillar en iaf.......

Imorgon jobbar jag 9-1 & 18-20! Kuljul

20.20

Den här dagen har varit seeeg, vet inte varför riktigt. 
 
Har varit med C' typ hela dagen, vi var ute och lekte och sådär. Hon är lite rolig ibland, hon var ute och gick med sin "bäbis" i sin vagn och så helt plötsligt drog hon ner byxorna så man såg rumpan hennes och så började hon sjunga "shake your boooty, shake you booooty" haha, lite roligt var det ändå ^^

Sedan hämta vi M' och T' vid bussen, de gjorde läxorna, åt middag (kyckling och ketchup som vanligt) sedan bad och dusch och sen läggdags.
Då fick jag äntligen äta mat, B' hade precis kommit hem från jobbet och han gjorde pasta och köttbullar, världens största också xD Men gott var det!

Intressant inlägg det blev.. Imorgon ska jag iaf äntligen köpa ett headset, har inte haft tid till det, men imorgon äntligen!


Hoppas på NY i helgen, det blir kul :)

12.36

Nu har jag precis slutat.. eller ja, jag börjar klockan fyra igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu dock, typ duscha, äta lunch, se lite Vänner avsnitt kanske? Det var ett tag sen, det är ju så bra :D
Även att det inte var något One Tree Hill avsnitt igår, de har typ uppehåll eller något, vad besviken jag blev! Iofs bara till nästa måndag, så det är väl lugnt ;P

Den 24-25-26 oktober ska jag åka till Stina i Boston och hälsa på :) Det ska bli kul! Komma bort härifrån lite och se lite nytt! Det behövs tror jag.

Nu väntar duschen, hejs

12.46

Kollar lite på "Everybody Loves Raymond" haha, ska snart gå ner och äta något, sen börjar jag klockan 2!
Har redan hunnit vika tvätt, bäddat alla sängar och plockat i diskmaskinen. Ibland är man duktig ^^


20.57

Idag har jag varit ledig, så jag och Lovisa hade tänkt att åka in till NY. Vi skulle gå ner till tåget, som tar typ 40 minuter, men såklart var vi för sega så vi missade tåget. Så vi bestämde oss att vara kvar i Morristown. Lite tråkigt, men dumt att åka in bara några timmar. Roligare att kunna vara där en helg dag!
Blev lite shopping på Centry 21 istället, jag köpte en väska, heja. Sen drog vi hem till Frida, där Karin också var (båda är au pairer). Satt där och snackade ett tag, sen drog vi och köpte pizza och glass och drog hem till Lovisa.

Och nu sitter jag här igen. Förresten, igår träffade jag en tjej från Thailand (vi delade hotellrum på Orientation programmet). Vi shoppade lite, hon visade vart hon bodde också, jättenära in till stan och allt! Sedan gick vi och käkade på någon restaurang. Jag åt kyckling och sedan beställde jag en efterätt, typ chokladkaka och glass. På bilden såg den normalstor ut, men det var den INTE. Jag trodde han skämtade när han kom ut med den, haha. Kolla in bilden!!!!!


Liten?

Imorgon börjar jag 10, så det är skönt.
Ska försöka köpa ett himla headset imorgon också, så jag kan skypa!!!!! 


NYTT AVSNITT AV ONE TREE HILL IMORGON ÄVEN!

Bilder

 
Här kommer lite bilder.. Inte så roliga men ändå :p


Precis landat, alla svenska tjejer!


Hotellrummet



Mer bilder kommer snart.. Nu ska jag duscha.

10.37

Vaknade tidigt idag, så nu har jag legat i sängen hela morgonen och tittat på Ellen Degeneres :b Börjar inte jobba förrän 13:45, måste städa källaren innan det och så dock.

Ikväll ska jag till Lovisa, tror jag. Annars händer inte så mycket! Jag försöker härda ut så gott det går!



20.34

Har precis slutat, jobbade inte alls länge idag. Men ändå hinner man bli sjukt seg, vet inte varför.
L' och jag var förut idag på nåt mall någonstans, där hade dom massa coola affärer, typ gucci, victoria secret, macy's, bloomingdales och massa såna!

På söndag åker vi förmodligen in till New York och DÅ ska jag shoppa! Behöver verkligen kläder, det är nästan så att jag tog med mig för lite kläder, vet inte riktigt hur jag tänkte när jag packade! fast på ett sätt är det nog lika bra, jag lär shoppa en del här som sagt ^^

Annars blir det mer jobb imorgon, jag börjar 13:45 så det är skönt. Jobbar nästan aldrig på morgonen eftersom min hostmom jobbar aldrig och är därför jämt hemma. Men ibland är det också segt, för jag sitter oftast bara på mitt rum och glor på tv :P

Halloween snart också. Man fattar inte riktigt hur stort det är här i USA förrän man är här och ser alla Halloween grejer alla affärer säljer redan! Och vissa hus i området här har redan satt ut massa spöken och skelett på deras gård, nästan så att man blir rädd ju! xD I Sverige firar man ju det knappt! Så det är lite kuuuul ändå.


Nu ska jag kolla om det är något kul på tv, hejs


12.34

Var ute och körde för första gången idag, det gick bra! Det svåra är att lära sig alla vägar, och på vissa ställen kan man till och med "svänga höger även fast det är rött", haha inget man är van vid direkt.

Och nu sitter jag här vid datorn, orkar inte göra något annat, börjar inte förrän 2.. Ibland kan jag känna hur fan ska jag orka vara här ett helt år? Men vissa dagar känns det helt okej. Jag antar att det är bara för att allt det här är så himla nytt, jag har inte väl inte kommit in i familjen än riktigt och jag saknar alla därhemma!
Men vi får se hur det går.. man får väl ge det några månader antar jag!

Kan ju berätta lite om programmet vi hade förra veckan!

Mötte upp de svenska tjejerna som också skulle åka därifrån. Först åkte vi till Tyskland och sen därifrån vidare till Newark flygplats. Sammanlagt tog det 11 timmar! Herregud.
Så skönt när vi äntligen landade, och då skulle man ännu en gång gå genom flera kontroller och lämna massa papper osv.
Sen möttes vi av nån Au Pair tjej, som visade oss till bussen som skulle ta oss därifrån till hotellet!
Väl framme på hotellet möttes vi av två av ledarna som höll i programmet. De gick igenom lite grejer och gav oss nyckeln upp till rummet och sådär. Jag bodde med en tjej från Brasilien och en tjej från Thailand (som nu bor i mitt område).
På tisdagen hade vi lektion från 8-17, men det var helt okej ändå. Vissa saker var rätt intressanta! Lunch hade vi från 12-13, då fick man välja på olika mackor. Jag tror jag aldrig sett en macka med så mycket skinka på (intressant jag vet!) det var typ flera lager och EN skiva ost!
Den gick ner i alla fall ^^
Efter lektionen fick man åka på en guidad tur runt New York för 30 dollar, vilket vi alla svenska tjejer gjorde! Resan dit var riktigt dryg, så himla mycket trafik och det kändes som vi aldrig kom någonvart, haha.
Men shit vad coolt allt var! Central Park, Rockefeller Center, Times Square och allting! Man fattade inte riktigt att man var där! Våran guide visade oss också fontänen som är med i "Vänner" ni vet som är med i introt!
Sen fick man typ en och en halvtimme på sig att gå att shoppa och så! Sen var vi tillbaka vid hotellet runt 10 och då gick alla och la sig i princip.
Onsdagen såg likadan ut, lektion från 8-17. Efter det bestämde sig jag, Zabina och Alexandra att dra till New York igen! Orkade inte bara sitta på hotellet och inte göra något! Vi tog tåg in, käkade lite, gick runt och kollade på en massa affärer! Det var trevligt! Vi åkte även taxi till stationen från Manhattan eftersom vi inte visste vart vi var, det var kul xD

Torsdagen hade vi lektioner fram till 11 ungefär, sen var det lunch och sen var det bara att vänta på att min värdfamilj skulle hämta mig. Lite nervös man var!
Runt 1 kom dom och hämta mig, mamman och så minsta dottern, Clare! Det kändes bra, lite konstigt också, men det känns väl så nu i början.
Träffade då också för första gången, deras granne som också är Au Pair. Hon har varit här i 14 månader så hon vet ju massa om staden och så! Hon har visat mig runt massa så det känns bra :)

Det var väl det. Orkar inte skriva mer, ska duscha nu och sen börja vika tvätt, woho!

RSS 2.0