20.14

Tror att jag aldrig varit såhär förvirrad i hela mitt liv :D Vet verkligen inte hur jag ska/vill göra med allt..

Att åka hem känns jävligt surt, med tanke på att jag var inställd att vara här ett år då jag åkte.. Men frågan är om det är värt att matcha med en ny familj och hoppas på att det blir bättre där? Då måste man verkligen börja om från början igen och jag vet inte om jag vill det.. eller?

SJÄLVKLART vill jag vara kvar här och uppleva massa roliga saker, träffa nya människor osv, det var ju en stor anledning till att jag ens åkte från början.. dock börjar jag helt enkelt tvivla på om att jobba som au pair är bästa sättet att göra det på...

Jag ändrar mig alltid var tionde minut...... hur fan ska det här sluta!?

Kommentarer
Postat av: sandra

Hejsan. Allt bra?

Det går inte framåt tyvärr så jag får leta på egen hand istället men ingen framgång där heller för de vill inte gå med i CC.

Hur går allt för dig?

2008-11-18 @ 11:54:56
URL: http://sandralenita.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej igen jag läste igenom ditt inlägg nu. Funkar det inte med din familj?

Jag har läst att många har det jobbigt och att det inte var som dom trodde. Men om du vill vara kvar i USA och vara au pair så tycker jag att du ska testa göra en rematch för förhoppningvis kommer du klara det utmärkt och det kommer bli jätte bra :)



Hoppas allt löser sig och blir bra :)

2008-11-18 @ 11:57:26
URL: http://sandralenita.blogg.se/
Postat av: sandra

Vad är det som har hänt eller varför känns det inte bra?



Jag vill inte lägga mig i men jag hoppas att du hittar en familj snart för jag tror att du kommer ångra dig om du åker hem. För det var väl inte såhär du ville att det skulle sluta.



Jag har pratat med flera familjer både över msn och mail men de vill inte gå med i min organisation så det är lite tråkigt.



Men jag hoppas att nåt dyker upp snart :)

2008-11-19 @ 17:50:11
URL: http://sandralenita.blogg.se/
Postat av: sandra

Fy vad tråkigt att det blev så :(

Men har du hunnit vara med om endel då och uppleva lite saker?

Jag hoppas att du hittar nånting ändå men jag tror det är så också att det är få familjer nu och därför är det svårt för oss här hemma att få matchningar också men en dag kankse det dyker upp nåt bra :)



Ja jag vet för en ville jag verkligen till men jag vet inte hur mycket familjerna betalar för att vara med i organistionerna. Jag är med i CC. Vad är du med i?



Hoppas allt löser sig :)

2008-11-19 @ 18:01:11
URL: http://sandralenita.blogg.se/
Postat av: Carin

Hej!

Jag tycker inte att du ska åka hem, utan byta familj. Får du en bra familj, så lovar jag att det är värt det! Jag vet att det är surt att börja om från början igen. Jag bytte familj efter sex veckor, och det har blivit så mkt bättre! Du har ett år på dig att uppleva massa saker här. Det är en chans som du troligen inte får igen. Så jag skulle råda dig till att flytta till en ny familj istället ;) Bara lite tankar från en annan au pair...

2008-11-20 @ 23:37:56
URL: http://carinmec.blogg.se/
Postat av: Carin

Vad synd.. Inte roligt när det inte blir som man förväntade sig.. Men Miami låter helt underbart!! :D Hoppas den sista tiden blir bra iaf!

2008-11-21 @ 03:29:39
URL: http://carinmec.blogg.se/
Postat av: Carin

Det kommer säkert bli kanon i Miami! Vem åker du dit med? Jag har det bra. Trivs kanon med den här nya familjen. Det jobbiga är bara att ja kommit längre bort från mina vänner, så ja kan bara träffa dem på helgerna.. Jag har varit au pair sen 29 aug. hur länge har du varit här?

2008-11-21 @ 19:14:04
URL: http://carinmec.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad tråkigt :(

Men känns det bra att åka hem då?

Oh miami låter ju bra att vara på några dagar. Ska du vara där själv?

Nope ingenting men jag väntar fortfarande :)

2008-11-21 @ 19:34:29
URL: http://sandralenita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0